Olika stationer på blåsippan

 I regn och rusk valde vi att ha lite olika stationer igång på blåsippan. På den ena fick barnen leka en lek med vår student Felicia. Tanken var att öva turtagning, förstå enkla instruktioner samt att respektera och lyssna på varandras tankar och idéer. Barnen fick rulla en boll emellan sig och den som fick bollen fick helt enkelt komma på en grovmotorisk övning som sedan hela gruppen utförde. Många valde att låta och röra sig som djur. En simpel lek i all sin enkelhet men oj så mycket det går att lära ändå.



Vi hade framme målarbilder/ ritpapper vid ett bord inne på blåsippan. Det märks att många barn har blivit mycket bättre och nogrannare på att hålla sig innanför linjerna sen vi startade upp terminen i höstas. Här övas barnens finmotorik.


På sen sista stationen fickbarnen vara inne och röja i vårt nyöppnade motorikrum. Har finns bollar, balansgång och en "klätterbro". Perfekt för barn som har spring i benen trots att det är är blött ute. Efteråt laddade vi med massa frukt och firade en kompis som fyllt 3 år.











Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Teaterdags

Påskpyssel

Julpyssel på Blåsippan