Information om läget på blåsippan

 Hej! 

Som ni kanske märkt har det inte uppdaterats på bloggen i 2 veckor och det har berott på att vi i personalen har varit sjuka. Första veckan var vi 3 som var hemma och denna veckan var vi 2 som var hemma sjuka vilket har resulterat i att vi har fått mycket hjälp av de andra avdelningarna och att vi inte kunnat genomföra det pedagogiska temaarbetet som planerat. 

I tisdags introducerade vi temat lite lätt med att flyga på flygande mattan till sifferlandet, men eftersom det blev nya bortfall kunde vi inte genomföra resterande planterade aktiviteter. Så vi börjar om från början nästa vecka med att flyga på den flygande mattan och att prata om stor, större, störst. 


Vi vill passa på att informera om att samma situation fortfarande gäller vid sjukdom. Barnen får inte komma till förskolan när de inte är friska och att de ska vara hemma 2 symptomfria dagar innan de får komma hit igen. 

Vi vill även att ni skriver namn tydligt och synligt på era barns kläder då det är omöjligt för oss att hålla koll på vad alla barnen har för olika kläder och skor. Det blir mycket smidigare vid på/avklädning samt om något försvinner är chansen mycket större att det dyker upp igen snabbare. Vi har även gjort en ”vems kläder” hylla vid dörren där vi lägger kläder som vi inte vet vems det är, titta gärna där lite då och då om ni känner igen något klädesplagg. 


Nu hoppas vi på att alla förkylningar försvinner och att vi kan ha en vanlig pedagogisk verksamhet igen nästa vecka. Ha det så bra! Mvh personalen på blåsippan 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Teaterdags

Påskpyssel

Julpyssel på Blåsippan